Premijer i ova Vlada nisu dobili prolaznu ocjenu za svoj rad

Trenutno pregledavate Premijer i ova Vlada nisu dobili prolaznu ocjenu za svoj rad
  • Kategorija objave:Aktualno

Premijer i ova Vlada nisu dobili prolaznu ocjenu za svoj rad, a jedva prolaznu ocjenu dobivaju samo za samoodrživost na vlasti. To je jedino što su pokazali da znaju.

Ni mi, ni građani danas nismo dobili odgovore na pitanja o svim problemima koja ih muče i nećemo se libiti postavljati ih i dalje jer je zadaća oporbe da propituje izvršnu vlast, ukazuje na ono što nije dobro i da je tjera da radi više i bolje za interes hrvatskih građana, a ne za svoj osobni” poručila je predsjednica Kluba zastupnika Socijaldemokrati Ivana Posavec Krivec, te naglasila kako su Socijaldemokrati sudjelovali i na plenarnoj sjednici i u radu Antikorupcijskog vijeća: „Mi ostajemo čvrsta oporba u parlamentu, poštujemo rad institucija i pravni poredak.

Kao zastupnici izabrani voljom naroda upravo tu trebao biti da propitujemo kako se ponaša izvršna vlast i tražimo odgovore koja su u interesu građana. Mi smo tu da pitamo premijera i zašto nije spreman doći pred Antikorupcijsko vijeće i da odgovara na njihova pitanja i skriva li nešto.”