Socijaldemokrati podržali tradicionalnu akciju “Veliko srce Središća”

Trenutno pregledavate Socijaldemokrati podržali tradicionalnu akciju “Veliko srce Središća”
Socijaldemokrati podržali tradicionalnu akciju “Veliko srce Središća”
  • Kategorija objave:Aktualno

Udruga “Moje Središće” zajedno s Udrugom “Socijaldemokrati” organizirala je već tradicionalnu akciju “Veliko srce Središća”.

Akciju su podržali saborski zastupnik Davor Bernardić, Domagoj Prica te članovi udruge. Tom su prilikom, zajedno s drugim divnim ljudima, donirali trajne prehrambene proizvode poput ulja, brašna, šećera, riže, tjestenine, oraha, čokolade… kao i vakuumirane mesne proizvode te sredstva za osobnu higijenu.

Tijekom posjeta ovoj hvalevrijednoj akciji, Davor Bernardić je izjavio “Izrazito mi je drago što sam pozvan da podržim akciju “Veliko srce Središća”, koju ove godine zajednički organiziraju dvije udruge, Udruga “Moje Središće” i Udruga “Socijaldemokrati”. Također bih se zahvalio svim našim sugrađanima koji su svojim donacijama uljepšali ovo predbožićno razdoblje.”

“Članice i članovi Udruge Socijaldemokrati tijekom današnjeg dana su iskazali solidarnost koja je ujedno i jedna od naših temeljnih vrijednosti. Ponosna sam na velik broj naših susjeda i prijatelja koji su se uoči prve adventske nedjelje odazvali pozivu na akciju “Veliko srce Središća” koju su ove godine zajednički organizirale Udruga “Socijaldemokrati” i Udruga “Moje Središće”.

U akciju se od samog osnutka uključuje i Američka internacionalna škola Zagreb čiji su polaznici svoje donacije donijeli već jučer. Akcija se provodi već 12 godina zaredom po čemu je jedinstvena i prepoznata u našoj gradskoj četvrti Novi Zagreb istok. Podjela paketa obiteljima obavit će se u suradnji s djelatnicima Zavoda za socijalnu skrb Novi Zagreb, a prema njihovoj evidenciji, u tjednu uoči Božića. Hvala svima koji su sudjelovali i pomogli da našim susjedima u socijalnoj potrebi uljepšamo božićne i novogodišnje blagdane!” naglasila je članica Udruge Socijaldemokrata i suorganizatorica akcije Sanja Fresl.

Domagoj Prica naglasio je kako se Udruga Socijaldemokrati uvijek rado odazove humanitarnim akcijama i kako su uvijek spremni pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija.

“Udruga Socijaldemokrati se od samog osnivanja uvijek rado odaziva humanitarnim akcijama jer znamo koja je žrtva svih koji jedva spajaju kraj s krajem. Nažalost, zbog cjelokupne globalne situacije, ali i inflacije koja je pogodila Hrvatsku, brojni naši građani žive u jako teškim uvjetima te nam je drago da im možemo pomoći u predbožićno razdoblje. Ovim putem zahvalio bih se i našim sugrađanima koji su sudjelovali u ovoj hvalevrijednoj akciji” izjavio je Prica.

Donacije su prikupljane tijekom jutarnjih sati ove subote, a podjela paketa organizirana je u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Novi Zagreb. Akcija “Veliko srce Središća” uljepšat će božićne blagdane brojnim obiteljima.